Un dia després que Compromís per la Seu lamentés l’estat en què es troben algunes voreres i solars de la Seu i Castellciutat, fonts de l’equip de govern han deixat clar que en cap cas hi ha deixadesa per part de la majoria consistorial. Recordem que aquest dimarts el principal grup de l’oposició va acusar a l’equip de govern de deixadesa, per l’estat en què es troben alguns carrers i voreres de l’eixample, els barris perifèrics i Castellciutat, així com els matolls i herbassars que hi ha en alguns solar de l’Horta del Valira. Un fet, aquest darrer, que consideren perillós i que ja ha provocat algun petit incendi. Fonts del govent municipal han indicat a Pirineus Televisió que els solars que depenen de l’ajuntament ja fa dies que s’han netejat i que els que són de l’Incasòl es segaran properament. També han deixat clar que si algunes zones no s’han desembrossat amb tanta celeritat com en estius anteriors ha estat perquè molts esforços de jardineria s’han destinat a la nova plaça de Joan Sansa. Una altra de les crítiques de Compromís és que no s’hagi fet res amb el solar de l’antiga escola La Valira, i que aquest s’estigui degradant.
Aquestes mateixes fonts consistorials s’han mostrat sorpreses per aquestes afirmacions, tot deixant clar que tots els grups municipals saben que en aquell espai s’hi ubicarà el centrelogístic de la brigada municipal, quan hagi de marxar de les instal·lacions actuals per tal que s’hi pugui construir el nou Centre d’Atenció Primària.

El Pirineu avui