Un error informàtic a les oficines centrals de Barcelona els dies 21 i 22 de juny va provocar que a alguns veïns cerdans que disposen de l'abonament del túnel del Cadí se'ls cobrés el peatge. Això va fer que, tot i complir els requisits per beneficiar-se de la gratuïtat del túnel, els residents paguessin l'import d'11,64 euros que val el peatge tantes vegades com van aixecar la barrera. L'avaria no va afectar, en canvi, els abonats del l'Alt Urgell i el Berguedà, segons han confirmat des del mateix Túnel del Cadí.

Tal com s'informa a la web del Consell Comarcal de Cerdanya, l'incident ja s'ha esmenat i s'ha procedit a cursar l'abonament a tots els residents afectats. L'ens comarcal ha informat de la situació els usuaris a través de les xarxes socials i ha recomanat als afectats que comprovin i reclamin el retorn del peatge cobrat.

El Pirineu avui