Aquesta setmana ha arrencat el casal Municipal d'Estiu de la Seu d'Urgell amb la participació de més de 40 nens i nenes, que al llarg dels mesos de juliol i agost realitzaran un seguit d’activitats, tant culturals com de lleure. Així, els infants practicaran piragüisme, es remullaran a la piscina, visitaran exposicions i instal·lacions culturals, faran excursions i acampades, participaran en tallers de manualitats i es divertiran fent jocs, entre moltes altres propostes lúdiques. Pel que fa al nombre d’inscrits, des de l’ajuntament en fan una bona valoració.

El casal municipal té la base a l’escola Pau Claris, però pràcticament cada dia es faran activitats a l’exterior. Algunes d’elles, de fet, són noves d’aquesta any.

Enguany, com a novetat, l’ajuntament posarà en marxa també un casal d’estiu per a adolescents i joves, una oferta que es donarà a conèixer els propers dies.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, regidora d’Infància i Joventut de la Seu d’Urgell

El Pirineu avui