La Biblioteca Comtat de Cerdanya impulsa, un any més, el Bibliollac, el servei de lectura a l'aire lliure que s'instal·la al Parc Schierbeck durant els mesos de juliol i agost. Els usuaris podran llegir de manera gratuïta diaris, revistes, contes o llibres a l'entorn del llac.

Enguany, els responsables del Bibliollac han volgut millorar la senyalització del servei i renovar el fons amb noves publicacions.

El perfil de l'usuari és molt variat: nens i nenes acompanyats dels seus familiars, persones que utilitzen el servei de manera regular o turistes que decideixen dedicar una estona a la lectura.

A més, el Bibliollac també ofereix un programa d’activitats infantils que tindran lloc els divendres 7 i 21 de juliol i els divendres 4 i 18 d’agost a dos quarts de dotze. La primera activitat serà un conta contes de Hans Christian Andersen.

L’any passat, uns 4000 usuaris van utilitzar aquest servei, xifra que els seus responsables esperen tornar a repetir aquest estiu, sempre i quan el temps acompanyi.

Parlen al vídeo: MARI ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT CERDANYA

El Pirineu avui