El grup municipal de Compromís per La Seu ha tornat a lamentar i denunciar l’estat amb què es troben alguns carrers i voreres de la capital alturgellenca. El principal partit de l’oposició a l’ajuntament ha assegurat que l’equip de Govern manté una actitud de deixadesa cap a nombrosos carrers i espais públics de l’eixample i, també, de Castellciutat i els barris de Sant Antoni, Sant Pere, Santa Magdalena, el Serrat de la Capella i el Poble-sec. La formació remarca que caldria fer nombroses actuacions de manteniment, entre altres llocs als terrenys municipals de l’anterior escola La Valira.

Des de la formació també lamenten l’estat d’alguns carrers, com ara el de l’Orri, així com els solars i voravies de l’Horta del Valira.

Des de Compromís asseguren que han rebut nombroses queixes de ciutadans que resideixen tant a Castellciutat com als barris perifèrics de La Seu per aquesta manca de manteniment. En aquest sentit, consideren que “és urgent i innegociable un pla de renovació gradual de l’eixample, Castellciutat i barris de La Seu”. També asseguren que “la falta de manteniment dels carrers de La Seu dona una imatge pública molt negativa i contribueix a rebaixar, encara més, el nivell de qualitat de vida dels urgellencs i urgellenques”.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR DE COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui