A la capital alturgellenca s'hi ha celebrat aquest dissabte la inauguració del Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FEMAP, amb el concert de "Cants i Danses del Llibre Vermell de Montserrat", a càrrec del Cor Francesc Valls, Magister Petrus i l'Esbart Dansaire de Rubí al Claustre de la catedral de Santa Maria.
Aquesta és la 7a edició del Festival de Música Antiga més important d'Europa.

La consellera de la Presidència, Neus Munté ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida de l'esdeveniment.

L'Alt Urgell acollirà diversos concerts fins al 27 d'agost. Els recitals es duran a terme a tres municipis de la comarca: La Seu d'Urgell, Organyà i Estamariu.
Paral·lelament, durant el festival a la Seu d'Urgell, també s'hi farà un gastrofilm, dos actes del Femap social i diverses visites guiades a la catedral, al Castell de Ciutat, a la Immaculada i a Sant Domènec.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - NEUS MUNTÉ, CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA

El Pirineu avui