Moulin Rouge és l'obra que l'Associació Cerdanya Musical ha escollit per representar enguany, un musical que s'estrena aquest divendres a la nit al Casino Ceretà de Puigcerdà. Després Mamma Mia, Grease, Chicago, El Rei Lleó i Sister Act, la companyia ceretana ha decidit portar a escena aquest drama basat en la pel·lícula del 2001 que porta el mateix nom i que protagonitza Nicole Kidman i Ewan McGregor.

L'obra esta ambientada al Paris de principis de segle. Una ballarina del conegut Moulin Rouge es veu atrapada entre l'amor de dos homes: un escriptor bohemi que li ofereix amor vertader i un adinerat duc que li assegura la possibilitat de deixar el cabaret i convertir-la en una actriu. Com no podia ser d'una altra manera, Moulin Rouge compta amb una banda sonora potent que la companyia ceretana ha tornat a adaptar al català.

El musical s'estrena aquest divendres a les 22h de la nit i hi haurà una segona funció diumenge a les 18h de la tarda. Aquells que el vulguin veure encara poden trobar alguna localitat a l'Oficina de Turisme de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: JOAN MONTIEL, DIRECTOR ASSOCIACIÓ CERDANYA MUSICAL

El Pirineu avui