La Xarxa de Suport Mutu presenta la "Nevera Solidària" per donar utilitat social a aliments no comercialitzables o rebutjats.
La nevera està instal·lada a l'Ateneu de l'Alt Urgell, al carrer Capdevila de la Seu.
El projecte es donarà a conèixer públicament aquest divendres 30 de juny a les 7 del vespre al Centre Cívic "El Passeig"

L'acte de presentació del projecte anirà acompanyat d'una xerrada a càrrec del fundador de la idea, Álvaro Saiz, acompanyat de Juan Marcos de Miguel, cap del Servei de Salut Pública del Vallès Occidental Oest, i de Yann Marais i Andreu Escales, membres de la Xarxa de Suport Mutu de la Seu d'Urgell.
Aquest projecte està inspirat en la nevera creada per l'associació l'associació basca de voluntaris GBGE, que té com a objectius "lluitar contra el malbaratament alimentari, conscienciar sobre el valor dels aliments i preservar la dignitat dels usuaris de la nevera".

Parlen al vídeo: YANN MARAIS, SUPORT MUTU

El Pirineu avui