“Vine al Pallars Viu el Jussà” ja disposa de la nova Guia d'Activitats 2017-2018 que recull les activitats, allotjaments, restaurants i productors de la comarca. La guia ofereix un total de 58 activitats variades, de les quals 40 es poden efectuar tot l'any.

La guia pretén desestacionalitzar l'afluència de visitants a la comarca, i donar a conèixer el gran ventall d'oci del territori.

La guia està disponible en català, castellà, anglès i francès. Les activitats que s'ofereixen són de caire més natural, com la brama del cérvol o el senderisme; de caire cultura, visita de monestirs o la visita de les botigues museu, i activitats per conèixer productors de la comarca, visita a cellers o a obradors de cervesa artesana, com seria el cas de la Ctretze, una de les empreses de la plataforma que ofereix visites a la fàbrica de cervesa artesana i tastos.

La guia forma part del pla d'accions que des del la plataforma Vine al Pallars, Viu el Jussà és posar en marxa per posicionar la comarca com a destinació turística de qualitat.
Amb la gran oferta d'activitats pes preveu quadruplicar la demanda d'activitats el 2017.

Parlen al vídeo: JOSEP PALAU, VINE AL PALLARS, VIU AL JUSSÀ - JOEL BASTIDA, CTRETZE

El Pirineu avui