La revista Cadí-Pedraforca presentarà aquest dissabte a la tarda el seu darrer número, el 22, a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell. En aquesta ocasió, la revista dedica el dossier central a les botigues de tota la vida. En l’àmbit de l’Alt Urgell s’hi tracten comerços històrics de la Seu d’Urgell, d’Organyà, de Coll de Nargó, de Tuixent o de Castellbò. A banda del dossier, també hi ha una conversa amb la historiadora, professora i política Sol Gasch i un retrat de família de cal Janet de Travesseres, entre d’altres continguts. La revista Cadí-Pedraforca té una periodicitat semestral i recull la petita història i el patrimoni material i immaterial de l’Alt Urgell, Cerdanya i el Berguedà. La presentació d’aquest dissabte tindrà lloc a les sis de la tarda i comptarà amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, l’editor Àngel Madrià, el director de la revista, Guillem Lluch, i diversos protagonistes del darrer número.

El Pirineu avui