Des de dimecres i fins diumenge, Alp celebra la seva festa Major, coincidint amb la festivitat de Sant Pere, patró de la localitat. Com cada any, el programa inclou activitats per a tots els públics, com ara ball de tarda, sardanes, espectacles infantils, concurs del joc de taula rummikub, una caminada o el tradicional sopar de germanor, que finalment s'ha fet al poliesportiu degut al temps inestable. Aquest dijous, Sant Pere, s'ha celebrat una missa a l'església de la localitat i després els gegants i grallers han recorregut els carrers del nucli urbà acompanyats d'alguns veïns. Des de l'ajuntament esperen que tothom participi a la festa.

Tot i la possibilitat que plogui en algun moment de la festa major, des del consistori asseguren que el mal temps no deslluirà els actes programats.

A més d'aquests cinc dies de celebració, el diumenge 9 de juliol tindrà lloc el concurs de tir al plat al pla de la Baga.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D'ALP

El Pirineu avui