L'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell acollirà aquest divendres, 30 de juny, la inauguració de l'exposició "La Memòria de Les Monges. Vivències al Col·legi de la Companyia de Maria de la Seu d'Urgell".
La mostra, que es podrà visitar a la sala d'actes de l'Arxiu Comarcal fins al 14 de juliol, clourà els actes d'homenatge al centre educatiu de les Monges de Maria de l'Estonac que s'han anat realitzant des del passat mes de novembre.
L'exposició està formada per un recull de fotografies que han aportat antics alumnes i professors, complementada amb una selecció d'elements característics del col·legi.

La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres des de les 8.00 del matí hores i fins a les 3 de la tarda. La inauguració, a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, es farà aquest divendres a les 8 del vespre.

Parlen al vídeo: CARLES GASCÓN, HISTORIADOR

El Pirineu avui