Aquest dimarts, s'ha organitzat a Tremp una Roda de Finançament on una desena d'empreses han demanat un suport financer de més de 600.000€.

En la ronda de finançament també s'ha donat a conèixer el nou punt d'atenció del programa Reempresa que es gestionarà des del consell comarcal. El programa pretén donar continuïtat a empreses en ple funcionament.

Una de les empreses que ha entrat recentment al programa de reempresa és el bar/restaurant J M Palermo ubicat a la Pobla de Segur, els propietaris s'han inscrit al programa per trobar algú a qui traspassar el negoci.

Al llarg de Catalunya hi ha centenars de negocis que a causa de diferents factors han de tancat, des del programa es vol evitar el tancament d'aquestes empreses donant-los una nova vida.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TERRAT, CREIXEMENT EMPRESARIAL I FINANÇAMENT GLOBALLEIDA - ÀNGEL PERETÓ, EMPRESARI SECTOR RAMADER - ORIÓL ORÓ - CONSELLER DELEGAT GLOBALLEIDA - CONSTANTÍ ARANDA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ - JOSEP JAUME CASTELLS, PROPIETARI J M ANTIC PALERMO

El Pirineu avui