El Grup de Recerca de Cerdanya ha programat una nova edició de “A l'estiu, recerca't” amb una desena d'activitats i propostes culturals que arrencaran el 22 de juliol i s'allargarà fins a principis de setembre. L'associació ha preparat dos cicles amb quatre conferències cadascun que es faran a les set de la tarda al Museu Cerdà de Puigcerdà i que enguany també seran de temàtiques variades.

Una de les activitats estrella que impulsa el GRC des de fa vuit estius és el Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que es celebrarà del 29 de juliol al 6 d'agost. Aquests dies el jurat escull els projectes audiovisuals que aniran a concurs i programa les projeccions. Des de l'entitat es mostren satisfets del nombre de treballs que han rebut enguany.

La primera conferència de “A l'estiu, recerca't” serà el 22 de juliol i tractarà sobre els mites dels càtars i dels templers. Anirà a càrrec de l'historiador Cristóbal López.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA CERDANYA

El Pirineu avui