El Festival de Cinema de Muntanya, Picurt 2017 va fer la cloenda de programa aquest dissabte amb una jornada molt especial al poble d'Artedó.
Al llarg de la tarda es van veure diferents projeccions dedicades especialment en aquest cas a joves creadors.
A l'Escola d'Artedó, dissabte es van poder veure curtmetratges entre els quals hi ha '1939, la vetlla', una coproducció intergeneracional del Pla de Transició al Treball (PTT) i la gent gran de la Seu, amb la col·laboració de l'Ajuntament urgellenc i La Salle, diversos 'Stop motions' creats per alumnes de la Seu, documentals com, 'Descobrint Ossera', o el llargmetratge d'aventures i ficció de l'urgellenc Albert Crespo, "El que llama desde el umbral"

"El que llama desde el umbral" és un treball del realitzador de cinema Albert Crespo, i l'ùnic fet a la Seu que es va presentar al certamen.

Picurt 2017, va comptar amb diversos curtmetratges seleccionats de les seccions d'esports, muntanyes del món i ecologia, originaris de Catalunya, Andorra, Espanya, Anglaterra, Noruega, França, Itàlia i els Estats Units.

Parlen al vídeo: ÀLEX BERTRAN, DIRECTOR DE "1939, LA VETLLA" - ALBERT CRESPO, DIRECTOR DE CINEMA

El Pirineu avui