Aquest divendres a la nit arrenca la 22a edició de la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà, amb un programa farcit d'activitats per a tots els gustos i les edats. Durant deu dies, hi haurà una vintena de propostes culturals i lúdiques, com ara representacions de teatre, concerts, mercats, trobades i passejades musicals. Des de l'àrea de Cultura de l'ajuntament han explicat que l'objectiu d'aquesta setmana és apropar la cultura a tots els públics.

L'associació Cerdanya Musical serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la Setmana Cultural. Altres propostes d’aquesta setmana són l'onzena edició de la Fira Multicultural, la 19a Trobada de Poesia Catalana, el concert inaugural del FeMAP, la retransmissió de l’òpera La Bohème, la Nit Bruixa, o la Fira de Pintors.
Com cada any, la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà dóna pas a un conjunt de propostes culturals, festives i educatives, com la Universitat d’Estiu, la Festa Major i la tercera edició del Festival transfronterer d’Arts Escèniques.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, REGIDOR CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui