Des d'aquest dilluns la Biblioteca Pública Maria Barbal inicia l'horari d'estiu, amb ell totes les activitats per dinamitzar i apropar la lectura en època vacacional.

Entre les activitats que s'organitzaran al llarg de l'estiu es troben activitats que repeteixen d'altres anys com la bibliopiscina i d'altres de noves d'aquest any com la parada de llibres del mercat, els tallers per a esplais i el club de lectura infantil.

Una de les altres activitats que està prevista per l'estiu, és un taller setmanal per dinamitzar el préstec de llibres interactius. En èpoques vacacionals aquest tipus de suport agafa més embranzida per la comoditat que suposa al viatjar.

Durant tot l'estiu la biblioteca estarà oberta entre setmana tots els matins, els dilluns també obrirà durant la tarde.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

El Pirineu avui