Des de la Comissió de Promoció Econòmica de l'ACM s'ha dut a terme una "Jornada de Comerç, Territori i Producte Local" al CETAP de la Seu d'Urgell.

Aquesta jornada anava adreçada a tots els responsables polítics i tècnics de Comerç, Promoció Econòmica i Turisme que treballen pel desenvolupament del territori a través de donar valor al producte local.

La jornada de treball i formació no només va aprofundir en el món del comerç local, sinó que d'una manera àmplia va debatre sobre aspectes que poden incidir de forma directa en el món del comerç i molt especialment dels municipis del Pirineu.
A la jornada hi van assistir regidors i tècnics responsables en matèria de comerç i promoció del territori dels ens locals alturgellencs i d'Andorra.

Parlen al vídeo: MARC BARBENS, RESPONSABLE ACM - ORIOL CESENA, DIRECTOR FOCALIZZA

El Pirineu avui