El Consell Comarcal de la Cerdanya s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del territori. La Diputació de Girona i la patronal Cecot han renovat l’acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Girona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat. En definitiva, el que es fa és posar en contacte empresaris que es traspassen el negoci amb persones interessades en liderar-lo.

La Diputació de Girona desenvolupa el treball en xarxa amb ajuntaments i consells comarcals, i la incorporació del Consell Comarcal de la Cerdanya s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

A partir d’aquest mes, Cerdanya disposarà d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, on s’oferirà assessorament. L’objectiu final de la Reempresa és generar creixement econòmic i evitar el tancament de negocis viables i l'eliminació de llocs de treball.

Parlen al vídeo: ANTONI ABAD, PRESIDENT CENTRE REEMPRESA CATALUNYA

El Pirineu avui