Aquesta temporada la piscina municipal de Llavorsí obre portes amb nous equipaments que permetran més comoditat als banyistes. Entre les reformes s'ha instal·lat un clorador automàtic i una escala lateral.

Les noves escales estan situades al lateral en la zona menys fonda de la piscina, per facilitar l'entrada i el bany a persones de la tercera edat o amb mobilitat reduïda.

La instal·lació del clorador permet tenir controlant instantàniament el nivell de clor i ph de l'aigua, garantint les millors qualitats higièniques de la piscina.

Tot i l'obertura de la piscina municipal de Sort, des de l'Ajuntament de Llavorsí no s'ha notat una disminució en la compra d'abonament de la piscina. Durant l'estiu s'estan preparant activitats aquàtiques diverses per complementar el servei de piscina.

Parlen al vídeo: JOSEP VIDAL, ALCALDE DE LLAVORSÍ

El Pirineu avui