Des de divendres i fins diumenge, la comarca acollirà la 17a edició del torneig de futbol base Cerdanya Cup. La competició aplegarà un miler de jugadors de 72 equips, 12 més que en la passada edició, vinguts de Catalunya, la Comunitat Valenciana, Balears, Aragó, Andalusia, Andorra, França, i fins i tot, de la Xina. Els partits es disputaran a Puigcerdà, Alp, Bellver, Llívia, La Guingueta d'Ix i Oceja. Des de l’Associació Esportiva Futbol en Marxa, l'organitzadora del torneig, han volgut agrair l'esforç dels ajuntaments per tenir a punt les instal·lacions i han destacat la consolidació d'aquesta competició.

Des dels ajuntaments de Puigcerdà i La Guingueta d'Ix s'han mostrat satisfets de poder acollir un esdeveniment esportiu d'aquestes característiques.

Els equips es repartiran en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els primers partits es jugaran divendres a partir d'un quart d'onze del matí i fins les vuit del vespre. Durant tot el dissabte continuarà la competició i diumenge al matí es disputaran les finals.

Parlen al vídeo: MANUEL ÁNGEL ROMERO, DIRECTOR ESPORTIU CERDANYA CUP - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ -NEUS GARCIA, REGIDORA AJUNTAMENT GUINGUETA D'IX

El Pirineu avui