El Consell Comarcal de l'Alt Urgell se suma a la commemoració de la Setmana de l'Energia, coincidint amb la Setmana Europea de l'energia sostenible.
Les diferents accions que es duran a terme s'han organitzat des del Consell Comarcal de l'Alt Urgell amb el suport de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), la Diputació de Lleida i els ajuntaments de la comarca, institucions i entitats.

Els actes de la Setmana de l'Energia s'enceten aquest dissabte amb el joc "No perdis l'energia" organitzada per PEUSA, i continuarà divendres 23 de juny amb jocs pels més menuts a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell i al pavelló d'Oliana a càrrec de l'ICAEN. El mateix dia, Integra Pirineus organitza una visita guiada a la caldera de biomassa del Sant Hospital de La Seu

Aquestes accions aniran seguides d'altres que es realitzaran al mes juliol, com el taller de contractació elèctrica i comptabilitat energètica per comerços dins del cercle de xerrades del Cafè-comerç.

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, VICEPRESIDENTA MEDI AMBIENT CONSELL COMARCAL

El Pirineu avui