Uns 850 nens, nenes i joves d'entre sis i dinou anys participaran a la setena edició de la Copa Cerdanya de futbol sala, que tindrà lloc del 23 al 25 de juny a Alp, Bellver de Cerdanya, Bolvir, Puigcerdà, Ger i Llívia. Amb pocs anys, el torneig s'ha anat consolidant com una de les ofertes esportives més importants de l'estiu i ha passat dels 23 equips participants de la primera edició als 83 d'enguany. De fet, cada any hi ha equips que es queden fora del torneig.

La majoria dels equips formen part de clubs i associacions esportives de Catalunya, però també hi ha participants d’arreu de l’estat espanyol. Per segona vegada, la competició comptarà amb equips internacionals, en aquesta ocasió, de Portugal.

Des de l'organització estimen que la Copa Cerdanya mourà unes 1700 persones, entre els jugadors, els tècnics i els acompanyants. Per tal de fer-los l'estada més atractiva, s'han organitzat un seguit d'activitats a l'aire lliure.

Aquest dijous començaran a arribar alguns equips i divendres a les 14h es disputaran els primers dels 185 partits que es jugaran fins diumenge.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, DIRECTOR ESPORTIU COPA CERDANYA

El Pirineu avui