Fins ara els usuaris del Servei de Rehabilitació havien de desplaçar-se a la Residència Sociosanitària de la Fundació Hospital de Puigcerdà per rebre les sessions. A partir d'aquest dilluns, els pacients s'han de dirigir a les noves instal·lacions del servei ubicades a la tercera planta de l'edifici de l'antic hospital, on abans hi havia la Unitat de Diàlisi.

El Servei de Rehabilitació de la FHP presta els serveis de rehabilitació física, fisioteràpia i logopèdia en les modalitats d’ambulatòria i domiciliària. A més, dóna servei a la Residència Sociosanitària de Puigcerdà i a l’Hospital Cerdanya, atenent als pacients ingressats en aquests centres. El servei està format per 4 fisioterapeutes, una logopeda, un metge rehabilitador, una metgessa responsable del servei i una administrativa.

Anualment, es realitzen unes 8000 sessions de fisioteràpia ambulatòria, 900 sessions de fisioteràpia domiciliària i 1000 sessions de logopèdia.

Després del trasllat del Servei de Rehabilitació, el proper pas és posar en marxa la llar residència per a discapacitats físics a la segona planta de l'edifici, un servei que gestionarà la Fundació Adis.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui