La Molina ha acollit aquest cap de setmana la primera prova de les Fly Running Series: tres curses que tenen les baixades com a protagonistes i que també visitaran Tavascan el proper 1 de juliol i la Vall de Núria el 22 de juliol.

En la modalitat Crono els corredors han sortit un per un per gaudir d'un descens de 3,9 km i 720 m de desnivell negatiu. José Carlos Días ha estat el participant més ràpid en la categoria masculina, amb un temps de 13' 44'', seguit de Xavi Valls i Juan Garcia Chicano. Entre les dones, Lali Masriera ha fet un temps de 17'43'', el segon lloc ha estat per Viola Pusok i el tercer per Sylvi Geraldine López. La crono ha servit per establir l'ordre de sortida de la modalitat Avalanche. Tot el grup ha copletat el descens des de La Tossa fins el llac de La Molina. Xavi Valls (13'18'') i Lali Masriera (17'13'') han estat els vencedors de la prova.

Les inscripcions per a les altres dues cites de les Fly Running ja estan obertes i es poden fer a la web www.flyrunning.com.

El Pirineu avui