L'artista plàstica Sílvia Alcalà exposa aquests dies al Museu Cerdà de Puigcerdà la seva obra 'Mirades', una trentena de pintures on l'autora explica la seva manera de veure els rostres dels homes i de les dones, amb grans dosis de color. La seva galeria de personatges, de retrats frontals de subjectes imaginaris on Alcalà expressa la seva visió de les persones. Els seus grans retrats estan realitzats laboriosament sobre trames de paper reciclat utilitzant la tècnica de pintat sobre pintat, un dels trets distintius de la seva obra.

Alcalà va néixer a Barcelona el 1970 i és llicenciada en Belles Arts i en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Actualment compagina la seva tasca artística amb la docència. Ha exposat a diferents indrets del territori català, la resta de l'estat espanyol i a països estrangers, com ara Alemanya.

L'exposició es podrà visitar a la primera planta del Museu Cerdà fins al 25 de juny.

El Pirineu avui