La proposta de modificació de la taxa del servei de recollida, transport i tractament de residus municipals, domiciliaris i assimilables ha estat revocada durant el ple del Consell Comarcal del Pallars Sobirà que s'ha celebrat aquest dijous.

La proposta s'ha revocat amb 8 vots a favor, 9 en contra i una abstenció. La moció modificava l'ordenança fiscal de la taxa augmentant-la un 9'64% lineal. Situant-la 22 euros per sota de la mitjana de Catalunya, 116 euros.

El president Carles afirma que la proposta d'augmentar la taxa és necessària, tant pel projecte com per l'horografia de la comarca.

El cap de l'oposició, Ramon Villuendas (ERC) ha admès la necessitat d'augmentar la taxa, però no està d'acord amb la forma en com l'ha presentat l'equip de govern. Demana que en cas que es pugi, es bonifiqui la gent que ho fa correctament i es penalitzi la que no ho fa.

Parlen al vídeo: CARLES ISÚS, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS SOBIRÀ

El Pirineu avui