Per tal d'assegurar el subministrament d'aigua als veïns i segons residents durant tot l'any, l'ajuntament de Bolvir instal·larà un nou dipòsit al terreny on actualment hi té els dos dipòsits en ús. D'aquesta manera, la població triplicarà la reserva d'aigua, passant dels 500.000 litres d'aigua actuals als 1.700.000 litres.

El consistori veu prioritària aquesta actuació per estalviar-se les mesures que ha hagut de prendre alguns caps de setmana o períodes de vacances, quan s'omplen les segones residències del municipi i hi ha mancança d'aigua. En alguna ocasió s'ha vist obligat a tancar el subministrament a les nits per tornar a omplir els dipòsits.

El projecte s'ha adjudicat per 200.000 euros. Es preveu que els treballs d'instal·lació del nou dipòsit finalitzin al setembre.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui