La Seu d'Urgell ha acollit aquest dijous a la tarda la inauguració de la 28a Trobada Empresarial al Pirineu. Enguany, el certamen aborda a través de diferents ponències i taules rodones les estratègies empresarials que cal seguir en l'actual marc canviant.
L'encarregat de donar la benvinguda als participants, juntament amb el mateix president de la Trobada, Vicenç Voltes, ha estat el tinent d'alcalde de la Seu d'Urgell, Jesús Fierro, que ha destacat la necessitat que les administracions acompanyin als empresaris en aquesta adaptació. En aquest sentit, ha posat alguns exemples impulsats a l'Alt Urgell.

La primera conferència de la jornada ha anat a càrrec del director general de IESE, Franz Heukamp, que duia per títol "Comprendre decisions en un marc canviant". En la seva ponència, Heukamp ha posat un seguit d’exemples als empresaris per tal d’ajudar-los a prendre bones decisions en situacions complicades.

Aquesta primera jornada també ha comptat amb una conferència sobre motivació i amb una taula rodona sobre experiències empresarials d'èxit en clau lleidatana. Un dels exemples que s’ha donat ha estat el de la lletera ATO

En aquest sentit, el president de la trobada, Vicenç Voltes, ha volgut posar de relleu els esforços fets pel sector empresarial lleidatà per adaptar-se a la globalització.

El gruix de la jornada es desenvoluparà al llarg d'aquest divendres, i la clourà el ministre espanyol d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - FRANZ HEUKAMP, DIRECTOR GENERAL D’IESE - JAUME PONT, PRESIDENT D’ATO - VICENÇ VOLTES, PRESIDENT DE LA TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

El Pirineu avui