Aquest dissabte, la terapeuta Pepi Travé vol recuperar els coneixements de les dones sàvies i ensenyar el poder de les plantes a tothom que vulgui assistir al seu taller d'Introducció a la medicina Ancestral Catalana que es durà a terme al carrer Major núm. 71 de la Seu d'Urgell

Herbes i plantes medicinals i els seus remeis, olis, ungüents, l'airada, l'espatllat o el mal d'ull.
Entre la medicina popular d'ahir i l'actual existeix una diferència fonamental. Abans, almenys per a una bona part de la població, la medicina popular era pràcticament l'únic recurs possible per fer front a la malaltia.
Actualment, en canvi, es tracta d'un recurs que conviu amb el sistema sanitari oficial.
En aquestes dates hi han moltes llegendes populars vinculades a les plantes, el solstici i els remeis

Per més informació o inscripcions podeu consultar a través de facebook

Parlen al vídeo: PEPI TRAVÉ, TERAPEUTA - NÚRIA CAPDEVILA, AVALON

El Pirineu avui