L'equip de govern de L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha explicat aquest dimarts a la sala de la Immaculada, les accions dutes a terme durant els dos primers anys de l'actual mandat.
Sota el lema 'Ara toca passar comptes', l'equip de govern manifesta que aquesta acció és "un acte democràtic que fomenta la transparència i la participació ciutadana, ja que el ciutadà mereix rebre explicacions sobre l'acció desenvolupada pel govern de la ciutat i n'ha de poder participar amb els seus comentaris i suggeriments sobre allò que s'ha fet i sobre accions futures a desenvolupar".
Aquesta sessió també es va poder seguir en directe per streaming a través del Facebook de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.
Al butlletí municipal 'SeuCiutat' que es va distribuir al llarg de la setmana passada a totes les llars s'exposen algunes de les accions dutes a terme per l'equip de govern durant la primera meitat de la legislatura. La publicació també es pot consultar al web municipal www.laseu.cat

El Pirineu avui