Les piscines municipals comencen a prepara-se aquests dies per encetar la temporada d'estiu. Cal tenir les instal·lacions a punt i contractar el personal necessari per rebre els primers banyistes a partir de la setmana que ve. En el cas d'Alp, el personal de la brigada enllestia aquest dimecres els treballs de manteniment dins la piscina, després de renovar el canal perimetral que recull l'aigua.

De fet, l'any passat ja es va fer una actuació important, renovant tot el sistema de canonades. Les dues actuacions han tingut un cost d'uns 40.000 euros, finançats pel propi consistori.

Per tal de reforçar la seguretat dels usuaris, l'ajuntament d'Alp ha contractat dos socorristes, a més d'una tercera persona que s'encarregarà de controlar l'entrada al recinte.

El preu de l'entrada per accedir a la piscina d'Alp és de 5 euros per als adults i 3 per als infants a partir de tres anys. Enguany, a més, es posarà a disposició dels banyistes una entrada més econòmica en horari de tarda.

Per altra banda, i seguint amb les millores dels equipaments esportius, l'ajuntament d'Alp ha renovat recentment el sistema de reg del camp de futbol, situat a tocar de la piscina, amb l'objectiu d'oferir unes millors instal·lacions als equips que utilitzen el camp durant l'estiu, ja sigui en competicions o en estades esportives.

Parlen al vídeo: MIQUEL PUIG, REGIDOR ESPORTS AJUNTAMENT ALP

El Pirineu avui