L'ajuntament de Puigcerdà vol seguir ampliant la col·lecció permanent del Museu Cerdà. Fa un temps va museïtzat una de les dues sales de la planta baixa, dedicada a la casa i a la família cerdana, i va començar a actuar també a l'altra sala, que en un futur proper donarà a conèixer la història de Puigcerdà des de la seva fundació. Aprofitant ara la concessió d'un ajut europeu dels fons Feder de 80.000 euros, el consistori preveu iniciar en els propers mesos el mateix procés a la primera planta del museu, espai que actualment acull les exposicions temporals i que un cop finalitzin els treballs es convertirà en una sala dedicada a Cerdanya.

En un principi, les exposicions temporals s'ubicaran a la sala del cor de la primera planta.

Un cop enllestides la planta baixa i la primera planta, només faltarà museïtzar la planta menys u de l'edifici que servirà per explicar com era la vida a l'antic convent i la importància de les comunitats monàstiques a Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui