Quatre veïns de Pi, al terme municipal de Bellver de Cerdanya, s'han assegut aquest dilluns al banc dels acusats del jutjat penal 2 de Lleida per una baralla que va ocórrer el 23 de desembre de 2015. Es tracta de tres individus d'una mateixa família, un pare i els seus dos fills, i un altre home, veí d'aquests. Mentre un d'ells assegura que els altres tres el van amenaçar i apallissar, aquests han declarat que el van anar a buscar per demanar-li que deixés d'amenaçar el seu pare i els va rebre a cops de pal. Durant el judici els dos bàndols han mantingut les seves versions contradictòries i han reconegut tenir mala relació des de fa temps.

La fiscalia demana un any i mig de presó per un dels veïns i dos anys de presó per cadascun dels altres tres (el pare i els seus dos fills), a tots per un delicte de lesions. També sol·licita que se'ls imposi una multa a tots quatre per amenaces.

El Pirineu avui