La Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus, Picurt, arriba aquest 2017 a la seva 11a edició, que tindrà lloc del 20 al 24 de juny a La Seu d'Urgell, Artedó i Andorra
Enguany celebra els seus 11 anys d'existència consolidant-se com una mostra competitiva de cinema, amb novetats en els premis dins de la Secció Oficial: es mantenen el Premi Gall Fer Pirineus - Ciutat de La Seu d'Urgell, el premi Gall Fer d'Ecologia i el premi Gall Fer Internacional mentre que el quart serà el Gall Fer Vall Nord d'esports.
El director convidat del certamen serà el català Marc Recha.

Andorra acollirà la secció de cinema recuperat i projectarà films de la secció oficial d'ecologia i esports, i, Artedó, Alàs i l'Alt Urgell continuen sent un espai de projeccions i activitats.
Per commemorar els 11 anys de Picurt, la mostra presentarà un singular espectacle en plena natura

PICURT ha rebut un total de 170 obres, de les quals es presentaran al voltant de 75 films de cultura de muntanya d'arreu del món, però posant especial interès a les produccions sobre els Pirineus. Algunes de les produccions són inèdites a l'Estat Espanyol.

Parlen al vídeo: MONTSE GUIU, DIRECTORA PICURT

El Pirineu avui