La propera temporada, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) invertirà més de 3 milions d'euros en millorar les instal·lacions de l'estació de La Molina. Durant la recent Comissió Assessora de l'estació, s'han avançat algunes de les novetats, com ara la millora del sistema de venda i accés al complex per evitar les cues a les taquilles. S'aposta per la comercialització en línia, el que permetrà al client anar directament a les pistes. També s’instal·laran màquines automàtiques que expendran aquest tipus de forfets, per aquells casos que el client no disposava inicialment de la targeta xip, el que evitarà de nou, haver de passar per taquilles.

Per altra banda, La Molina invertirà en millorar la seguretat dels telecadires, instal·lant uns suports especialment dirigits als més petits que evitaran que puguin lliscar per sota de la barra de protecció. La previsió és que es posi en funcionament la temporada vinent amb un pressupost de 90.000€.

Pel que fa a l'aparcament, s’ha iniciat l’estudi per projectar i licitar un aparcament d’autocaravanes per absorbir la creixent demanda a l’estació i facilitar l’ordenació de vehicles. S’ubicarà a la quarta plataforma de l’Aparcament del Telecabina i comptarà amb 80 places.

Des de Ferrocarrils també han anunciat que estan treballant en la planificació d’un programa d’actes populars al territori per celebrar el proper mes de febrer de 2018 els 75 anys de l’estació de La Molina.

El Pirineu avui