Durant tot el cap de setmana el poble de Talarn ha acollit més de 1500 persones que han participat en la 7ª Fira del Vi. Enguany la fira es va iniciar el divendres amb una taula rodona on es va tractar els canvis històrics que han afectat la producció de la vinya i el vi.

La novetat d'enguany ha estat el canvi de format que ha adquirit el tast de nit. A diferència de les altres edicions, aquest any els assistents escollien la tapa que volien de la varietat de sortiges gastronòmiques que oferien els diferents restaurants.

La resposta dels assistents de la fira ha estat molt positiva pel format que s'ha adoptat aquesta edició. Les activitats que han acollit més assistents han estat els dos tastos de vi i la cursa de BTT Vi Bike.

Enguany, la fira ha acollit 13 cellers del Pirineu i 11 restaurants de zona.

Parlen al vídeo: INÉS MORÉ, ALCALDESSA DE TALARN

El Pirineu avui