Padrins i alumnes del projecte 'Ens escrivim' han celebrat aquest dijous la trobada de fi de projecte intergeneracional.
Després de quatre mesos de comunicació anònima per carta entre 24 persones grans i 24 alumnes de tercer curs d'ESO del col·legi La Salle, aquest dijous s'han conegut personalment els protagonistes dels escrits, ja que fins ara els participants només es cartejaven sense desvetllar la seva identitat. La primera carta la va escriure el padrí cap a l'alumne assignat durant la primera quinzena del mes de febrer.

En aquesta trobada entre els participants del projecte 'Ens escrivim' cada parella ha rebut un diploma amb el nom del padrí o padrina i del o la jove estudiant amb qui s'ha escrit durant aquests mesos com a record d'aquesta experiència intergeneracional.

L'acte s'ha clos amb un esmorzar de germanor entre padrins i alumnes.
Ens escrivim, és una proposta endegada per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Pla Educatiu d'Entorn i els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Parlen al vídeo: MONTSE BONET, REGIDORA GENT GRAN - MARIA CARBONELL, PARTICIPANT

El Pirineu avui