El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l'exposició 'El Fil Conductor, Empresa-Escola, Escola-Empresa', una mostra que vol donar a conèixer la relació que s'estableix entre l'escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i l'empresa La Farga, posant en valor conceptes com l’art, l’artesania i el disseny en coure.

Els visitants podran veure peces escultòriques realitzades en coure, bronze i llautó, de gran exigència tècnica i creativa, totes elles guardonades en les cinc edicions Premis de la Farga de l'Aram que organitza la Fundació La Farga.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el passat divendres i va comptar amb la presència de l’alcalde de Puigcerdà i d’alguns dels artistes.

Aquesta mostra es podrà visitar a la sala del cor del Museu Cerdà fins el proper 14 de juny.

El Pirineu avui