El grup municipal de Compromís X La Seu reclamarà en el proper Ple Municipal de La Seu d'Urgell la retirada de les plaques commemoratives a la figura de Jordi Pujol i Soley d'edificis i espais públics.

El grup municipal recorda en un comunicat de premsa que:
"Ara com ara, el senyor Jordi Pujol i Soley, conjuntament amb la seva família, es troba immers en un procés judicial que ha de dilucidar si els mateixos han participat en un conjunt d'activitats il·lícites, com ara: suborn, tràfic d'influències, delicte fiscal, blanqueig de capitals, prevaricació, malversació i falsedat".
El regidor i portaveu de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, ha manifestat que creu que l'Ajuntament de La Seu d'Urgell no ha de continuar rendint uns honors al senyor Jordi Pujol i Soley, els quals ell mateix va renunciar.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui