L'Àrea de Joventut de l'ajuntament de Puigcerdà vol seguir apostant per oferir aquest estiu un gran ventall d'activitats lúdiques i educatius als joves. Per això, torna a organitzar el casal la Quitxalla, per a nens i nenes de 3 a 11 anys, el K'sal Jove Estiu, per a adolescents, i el Futbol Net, el programa del FCB que utilitza el futbol com a eina per fomentar valors entre els més joves. Segons el consistori, un dels motius pels quals en els darrers anys ha crescut el nombre d'inscrits a les diferents propostes és la quantitat de monitors, enguany fins a una quarantena, i la seva formació.

El casal infantil va tenir l'any passat prop de 200 nens i nenes inscrits, mentre que una cinquantena van optar pel casal jove i una altra cinquantena pel Futbol Net. Des de l'àrea de Joventut remarquen que Puigcerdà mai havia tingut una oferta tan àmplia per als joves a l'estiu.

Ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se a qualsevol de les tres propostes.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA I BENESTAR AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui