Aquest pròxim dijous, 8 de juny, a les vuit del vespre, tindrà lloc l'estrena i projecció del curtmetratge intergeneracional "1939. La Vetlla" als Cinemes Guiu de la Seu d'Urgell.
La pel·lícula és el resultat del treball realitzat per membres de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell i els alumnes del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball sota la direcció d'Àlex Bertran.

La història de '1939. La vetlla', interpretada per joves i padrins de la ciutat, se situa en l'últim any de la Guerra Civil a la Seu d'Urgell i recrea totes una sèrie d'incidents al voltant de la vetlla del metge del poble.
Aquesta activitat intergeneracional s'emmarca dins dels actes de la cloenda del curs del PTT 2016-2017, promogut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Parlen al vídeo: ÀLEX BERTRAN, DIRECTOR DEL PROJECTE

El Pirineu avui