La comarca es prepara per viure la segona edició del Cerdanya Happy Walking, el festival del senderisme que arrenca aquest divendres 9 de juny i s'allarga fins diumenge dia 11. Després de la bona acollida que va tenir l'any passat, el Patronat de Turisme de Cerdanya torna a impulsar aquesta proposta lúdica i familiar que vol donar a conèixer els atractius naturals de la vall. De moment, ja hi ha una cinquantena d'inscrits tot i que s'espera que, a última hora, s'arribi als 200 participants de la passada edició.

El Cerdanya Happy Walking té diversos atractius: que els sis itineraris són guiats, que inclouen tastets de productes locals i, en alguns casos, també actuacions de música i teatre.

Els participants poden descobrir la Vall de Ridolaina, el Niu de l'Àliga, l'estany de Malniu, el romànic de Fontanals, el parc Natural del Cadí-Moixeró i el Camí de Sant Jaume. Els itineraris poden ser de més o menys dificultat i la sortida del Camí de Sant Jaume és inclusiva.

Les inscripcions es poden fer a les oficines de turisme de Cerdanya i també a la web cerdanyahappywalking.cat El preu per als adults és de 12 euros i 9 euros els menors de 16 anys.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC TURISME CERDANYA

El Pirineu avui