Dins de les activitats proposades per la muntanya d'Alinyà, l'Albert de Gràcia, geòleg i instructor de marxa nòrdica de l'associació Nordic Walking - Nòrdic Esport, organitza una sortida el pròxim diumenge, dia 11 de juny, d'iniciació de geologia, per apropar a tot el públic el fascinant món de la geologia, explicant alguns exemples únics, que és trobem a la Vall d'Alinyà.
Forces tectòniques, gel, aigua, vent... tot plegat durant milers d'anys ha anat modulant l'impressionant paisatge que envolta aquesta extraordinària muntanya de l'Alt Urgell. Tothom que vulgui participar podrà desxifrar els enigmes de la formació dels Pirineus.
L'excursió s'anomena: "Les roques ens parlen".

Aquesta ruta s'emmarca dins de les sortides de la Setmana de la Natura 2017, i per participar cal fer reserva prèvia.
És una ruta considerada fàcil de la muntanya d'Alinyà.

Parlen al vídeo: ALBERT DE GRÀCIA, GEÒLEG

El Pirineu avui