L'ajuntament de Puigcerdà endegarà en els propers dies la segona fase d'obres a la Rambla Josep Maria Martí, que connecta la plaça Barcelona amb la plaça del Call i el carrer Major i que dóna accés a l’aparcament Saba. La passada tardor el consistori va iniciar els treballs en aquest vial del nucli urbà, renovant tot el paviment i substituint les llambordes que es trobaven en mal estat. Després d'aturar les obres durant els mesos més freds, fa unes setmanes es va renovar la vorera de davant el cinema Avinguda i ara s'acabaran de col·locar les noves llambordes en el tram que connecta la rambla amb la prolongació del carrer Major. L'objectiu de l'ajuntament és acabar tots els treballs en els vials adjacents a la plaça Barcelona abans del setembre, quan començaran les obres en aquest punt neuràlgic.

Es preveu que les obres a la Rambla Josep Maria Martí finalitzin a mitjans del mes de juny. El cost total de l’actuació es situa al voltant dels 20.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui