Aquest dilluns, en el ple de l'Ajuntament de Tremp s'ha aprovat la dissolució definitiva de l'Agrupació de Defensa Forestal. En els seus inicis, l'agrupació havia estat una eina molt útil per l'ajuntament que comptava amb personal i superàvit, actualment, l'agrupació mostra una altra realitat, amb pèrdues, falta de personal, i material malmès i desfasat.

En els últims anys, l'ajuntament s'ha fet càrrec de totes les actuacions pròpies de l'ADF mitjançant subvencions, per tant, per no carregar amb una associació obsoleta i improductiva, s'ha optat a dissoldre-la de forma definitiva.

En el ple també s'ha aprovat una moció a favor de la reforma horària, una iniciativa ciutadana, recolzada pel Parlament, que impulsa a canviar i adaptar els horaris amb la resta d'Europa. Els nous horaris permeten tenir més llibertat en la gestió del temps millorant en salut i qualitat de vida.

Una altra de les mocions que s'ha aprovat en el ple, ha estat la de donar suport al col·legi de procuradors per tornar a tramitar des de qualsevol jutjat les reclamacions de les clàusules sol i les clàusules terra.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - MARIA PILAR CASES, TINENT ALCALDE TREMP

El Pirineu avui