Es tracta d'una variant dins del Ioga al qual alguns anomenen Woga i que fa del medi aquàtic un lloc més desafiador però que incrementa de forma notable l'energia i també la flexibilitat.
Aquest tipus de pràctica de Ioga aquàtic va tenir el seu origen en Agra, ciutat de l'Índia. Els exercicis és realitzant en la piscina, i per aquesta raó el cos no es fatiga amb tanta facilitat com quan es realitzen exercicis de Ioga tradicionals en sòl.

Els beneficis d'aquesta particular forma de practicar Ioga són múltiples, ja que s'aconsegueix una excel•lent relaxació i desapareix l'estrès augmentant la concentració i físicament afavoreix l'eliminació de toxines tonificant esquena, glutis, abdomen i cuixes.
El Ioga aquàtic és una modalitat del Ioga que des d'ara ja es pot practicar a la Seu d'Urgell i que és recomanable a totes les edats, però sobretot per persones amb problemes d'articulacions, que necessitin enfortiment muscular i relaxació.

Parlen al vídeo: SÍLVIA MONNÉ, PROFESSORA DE IOGA

El Pirineu avui