El Pla Estratègic del 2017 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ha contemplat una inversió total de 2,33 MEUR destinada a les estacions d'esquí pallareses d'Espot i Port Ainé, l'increment suposa un 36% respecte l'any 2016. La partida es destinarà a remuntadors, edificis, instal·lacions, maquinària vària, pistes i producció de neu. També s'ha previst destinar 400.000€ a la carretera d'accés a Port Ainé per manteniment i estabilització de talussos.

Dins del pla d'inversions també s'ha contemplat una inversió en la línia de tren Lleida-La Pobla del grup, en la zona del Pallars. La partida es dedicarà a actuacions de millora en la via, túnels, edificis i estacions. Totes aquestes intervencions sumarien un total de 310.000€.

Cara la temporada 2017-2018, Ferrocarrils apostarà per la comercialització digital, mitjançant les plataformes en línia. La línia de comercialització s'està treballant per implantar per la temporada 2018-2019 un sistema de “mans lliures” a totes les estacions del grup, que mitjançant amb un forfet amb xip es podrà accedir directament a pistes sense passar per les taquilles.

El Pirineu avui