El Projecte Boscos de Muntanya i el Parc Natural de l'Alt Pirineu estan fent una crida a persones que vulguin participar aquest estiu en una estada de voluntariat i prendre part activa en la gestió dels boscos i paisatges de muntanya. Els participants realitzaran tasques de gestió forestal sostenible i silvicultura, manteniment de pastures i recuperació de camins ramaders i construccions amb fusta, aplicant tècniques de bioenginyeria per evitar l'erosió en barrancs.

Aquest projecte acosta les persones al bosc mitjançant estades per a adults d'una setmana de durada. La iniciativa, oberta a tothom, celebra els 10 anys aquest 2017 i té previst organitzar 12 setmanes de voluntariat, entre el 3 de juliol i el 24 de setembre, per les que passaran 216 voluntaris i voluntàries.

El Projecte Boscos de Muntanya és una entitat catalana sense ànim de lucre que forma part de la xarxa Bergwaldprojekt, que fa 30 anys que acosta les persones als boscos mitjançant el voluntariat a Suïssa, Alemanya, Àustria i Ucraïna.

El Pirineu avui