Aquest divendres la capital del Pallars Sobirà es preparava per rebre la primera edició de Moto Pirenaic's, la primera concentració motard solidària del Pirineu. Segons afirma el primer tinent alcalde, Baldo Farré, acollir un esdeveniment d'aquestes magnituds demostra la vessant solidària del territori.

Durant tot el matí el poble de Sort acabava de muntar els últims detalls de l'esdeveniment per deixar-ho tot a punt per rebre als motards. Al llarg del cap de setmana, dins de les activitats de la concentració, es faran exhibicions, xerrades i rutes.

Des de l'organització s'ha comptat directes més de 200 participants i 50 voluntaris, indirectament s'espera doblar el nombre d'assistents.

El dissabte la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, visitarà el recinte acompanyada d'altres autoritats.

Parlen al vídeo: BALDO FARRÉ, TINENT ALCALDE SORT

El Pirineu avui